Szeretettel meghívunk Benneteket a 2=1 európai konferenciájára, ahol megünnepeljük azt a 40 évet, amely a házasságok megújulását eredményezte.

A konferenciára a Lisszabon melletti Fatimában kerül sor 2023. szeptember 29. és október 1. között.  A konferencia pénteken 18.00 órakor kezdődik és vasárnap 14.30 órakor ér véget.

A meghívás minden 2=1-es házaspárnak szól, akár csoportvezetők, akár csak részt vettek már egy tanfolyamon, de azoknak is, akik többet szeretnének megtudni a 2=1 szolgálatáról.

A konferencián visszatekintünk az elmúlt 40 évre Mike Phillipps-szel, aki feleségével, Marilynnel együtt látást kapott a 2=1-re, és 1983-ban megtartották az első „Életre szóló Házassság” tanfolyamot. A 2=1 szolgálatának jövőjét is áttekintjük a jelenlegi globális vezetőkkel, Gustavo és Roos’Mary Barrios-szal. Ezután Isten európai terveiről fogunk együtt gondolkodni az európai vezetői csapat előadóival, beleértve minket is. Természetesen bőven lesz időnk imádságra, dicsőítésre és testvéri közösségre is a hétvégén!

A konferencia ára 320 euró lesz páronként, amely tartalmazza a teljes ellátást a portugáliai Fatimában található Hotel Cinquentenario-ban (4 csillagos szálloda, Lisszabontól 1 órányi autóútra) péntek estétől vasárnap ebédig. A foglaláskor előleget kell fizetni, majd a fennmaradó összeget a következő hónapok során részletekben lehet kifizetni.

A gyermekeket is szívesen látjuk, és az előadások alatt felügyeletet biztosítunk számukra. Részvételük 3 éves korig ingyenes, 4-12 éves kor között pedig 80 eurót kell fizetni gyermekenként. A családi szobák száma azonban korlátozott, ezért, ha gyerekeket szeretnétek hozni, kérjük, foglaljatok időben!

A szálloda körülbelül 1 órányi autóútra van a lisszaboni repülőtértől, de ha inkább a tömegközlekedést választjátok, akkor Lisszabon központjából buszjárat indul, amely a szállodától kb. 1 km-re érkezik. A szállodát az alábbi linken nézhetitek meg:

Hotel Cinquentenário

A konferencia során az előadók többféle nyelvet használnak majd, de angol, portugál, spanyol, magyar és német nyelven is elérhető lesz a fordítás. A regisztrációs űrlapon jelöljétek be, hogy melyik nyelven szeretnétek hallgatni az elhangzottakat.

A konferenciára az alábbi linken tudtok regisztrálni: