NAPI LÁTOGATÓK

Kérjük, töltsétek ki ezt az űrlapot, ha regisztrálni szeretnétek erre az eseményre. Házaspáronként csak egy űrlapot töltsetek ki. Abból indulunk ki, hogy KÉT személyre foglaltok, csak a konferenciára és a szombat és vasárnap délelőtti frissítőkre.

Továbbá tájékoztatunk, hogy a konferencia péntek estétől vasárnap ebédidőig tart. Az étkezések ára 19 euró/étkezés/fő. Jelen regisztráció csak a konferenciára vonatkozik, és nem tartalmazza az étkezést.

Van valamilyen speciális étkezési igényetek?

Fizetés

A konferencia teljes költsége napi látogatóknak 50 euró/házaspár, amely magában foglalja a szombat és vasárnap délelőtti frissítőket. A konferencia díja részletekben is fizethető. A részletfizetésről május vége felé küldünk számlát, amely tartalmazni fogja a gyerekek költségeit is, amennyiben regisztráltatok gyerekeket is.
Az étkezéseket ez az ár NEM tartalmazza. Az étkezések ára fejenként és étkezésenként 19 euró. Az étkezésért a szállodában lehet majd fizetni. Azonban tudnunk kell előre, hogy hány étkezést kértek, hogy a szállodának jelezhessük, hány személyre készüljenek.
A gyermekekre a felnőttek vigyázhatnak majd a rendezvényen, és az ő részvételük ingyenes, de ha étkezést is szeretnétek a számukra rendelni, akkor a gyermek életkorától függően ki kell fizetni a megfelelő díjat.
A befizetett előlegeket nem tudjuk visszatéríteni.
Ha további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk:
2=1 Európa
Tel: 00-44-(0)7500402379 - email: europeoffice@2equal1.com
www.2equal1.eu
0,00 €