Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, ha regisztrálni szeretne erre az eseményre. Páronként egy űrlapot használjon. Feltételezzük, hogy KÉT személyre foglal, a szállás, étkezés stb. tekintetében. Ha ez nem így van, kérjük, tájékoztasson minket a megjegyzés rovat végén.

Ezenkívül azt tanácsoljuk, hogy a foglalások csak a péntek esti étkezéstől vasárnap ebédidőig tartanak. Ha bármilyen okból a konferencia előtt vagy után szeretné meghosszabbítani tartózkodását, kérjük, a megjegyzés rovat végén jelezze, hogy milyen további éjszakákat és étkezéseket szeretne foglalni. Mi ezt elintézzük Önnek a szállodával, és a további napokra és étkezésekre vonatkozó számláját közvetlenül a szállodával tudja elszámolni.  A szállás és reggeli 74 euróba fog kerülni páronként és éjszakánként. A gyermekek költségei a hétvégi árakhoz hasonlóak lesznek. Az extra ebédek vagy vacsorák 19 euró/étkezés.

Van valamilyen speciális étkezési igényetek?

Fizetés

A konferencia teljes költsége 320 euró páronként. A díj tartalmazza: a konferencia díját, két éjszakai szállást, az összes étkezést (pénteki vacsorától vasárnapi ebédig), valamint a szombati és vasárnap reggeli frissítőket. A gyermekek költségei: 0-3 éves korig ingyenes, 4-12 éves korig a felnőtt ár 50%-a (80 euró). 13 éves kor felett a felnőtt ár érvényes.
Családi fizetési lehetőségek
Ha további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk:
2=1 Európa
Tel: 00-44-(0)7500402379 - email: europeoffice@2equal1.com
www.2equal1.eu
0,00 €