Transformarea în case

Dumnezeu a stabilit căsnicia dintre un bărbat și o femeie ca bază a familiei.
Familiile sunt atât de puternice pe cât de solidă este fundația pe care sunt construite.

Nevoile membrilor familiilor de azi sunt la fel de variate ca și familiile în sine, totuși fiecare dintre ele este influențată într-un fel sau altul de relația dintre soț și soție. Fiecare persoană intră în căsătorie cu propriile probleme familiale.

O parte din misiunea pentru căsătorie și familie constă în a ajuta cuplurile să se vindece de problemele din inimile lor care intervin între ei ca și cuplu. Apoi pot fi părinți conform planului lui Dumnezeu, nu conform unui model distorsionat creat de ei înșiși.

Fiecare dintre cursurile noastre ajută soțul și soția să înfrunte și să depășească problemele din inima lor. În „Uniți pe Viață”, cuplurile logodite lucrează la problemele legate de părinți și de relațiile anterioare.

Fiecare dintre cursurile noastre îi ajută pe soț și soție să înfrunte și să depășească problemele propriilor inimi. În „Uniți pe Viață”, cuplurile logodite lucrează la problemele cu părinții și cele legate de relații anterioare. „Căsătoriți pe Viață” se concentrează pe problemele relaționale dintre soț și soție. „Părinți pe Viață” examinează problemele parentale, atât înainte, cu proprii copii, cât și în urmă, cu părinții lor.

Pe măsură ce căsătoriile se întăresc, familiile se întăresc.
Pe măsură ce familiile devin puternice, o națiune se schimbă.

Mike and Marilyn Phillips

FONDATORII